За добу в області сталися дві пожежі у приватних будинках

За добу в області сталися дві пожежі у приватних будинках

28 липня о 22:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку у м. Новоград-Волинський.

Як вдалось з’ясувати, будинок на два господаря. Один із власників почув дивний тріскіт. Чоловік вибіг на вулицю і побачив, що вогнем охоплено дах над частиною його помешкання, - повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області. 

По прибуттю вогнеборців на місце події горіла покрівля будинку під одним дахом, існувала загроза поширення полум’я на літню кухню і сарай,  а також житлові будинки сусідів.  

Зусиллями двох відділень рятувальників вже о 23:14 пожежу вдалося локалізувати та о 23:55 – ліквідувати. Вогнем знищено частково покрівлю та пошкоджено перекриття. Вдалося запобігти перекиданню полум’я на господарчі будівлі та розташовані поруч оселі. 

Відео дня

До ліквідації загоряння залучалося 8 чоловіка особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Також цієї ночі бійці ДСНС ліквідували пожежу в дерев’яному приватному житловому будинку в с. Великий Луг Курненської територіальної громади. На момент пожежі у помешканні нікого не було. Вогнем знищено дах, перекриття площею 72 кв.м та окремі речі домашнього вжитку. Причина займання встановлюється.

Загалом упродовж минулої доби на території області ліквідовано 5 пожеж у приватному секторі. Крім будинків, пошкоджень вогнем зазнали 3 господарчі споруди.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up