За добу рятувальники Житомирщини 17 разів допомагали визволяти автомобілі зі снігових заметів

За добу рятувальники Житомирщини 17 разів допомагали визволяти автомобілі зі снігових заметів

Через погіршення погодних умов, на території Житомирщини значно почастішали випадки потрапляння автомобілів у снігові замети. Лише у період із 7 на 8 січня рятувальники області 17 разів залучилися на надання допомоги водіям у буксируванні транспортних засобів на автошлях області Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області. .

 

Зокрема, 7 лютого о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Громада Любарського району необхідна допомога по вилученню зі снігового замету автомобіля "Форд Транзит".

Надзвичайники, які прибули до місця виклику, з’ясували, що авто загрузло передніми колесами у сніговому заметі. У транспортному засобі перебували батько із сином. У дитини 2014 року народження була застуда і батько віз малюка до лікарні. Через ожеледицю на дорозі він, не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет.

Бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксирували автівку з узбіччя на дорогу та допомогли продовжити рух. У результаті пригоди ніхто не постраждав.

Відео дня

8 лютого ружинські рятувальники вже вивільнили зі снігових пасток 6 транспортних засобів. Перший виклик надійшов о 02:30 з автотраси Бердичів – Іллінці, що поблизу с. Зарудинці. Тут, завдяки оперативним діям рятувальників зі снігових заметів вивільнено 4 автівки, в яких перебувало 12 осіб. А вже о 08:01 ружинські бійці ДСНС у складі 6 чоловік відбуксирували ще 2 автомобіля, серед яких і авто телеканалу «Інтер».

Також надзвичайники надавали допомогу водіям на автошляхах у Пулинському, Брусилівському, Новоград-Волинському, Житомирському, Черняхівському, Андрушівському, Бердичівському, Попільнянському, Чуднівському, Ємільчинському та Романівському районах області.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up