За добу рятувальники ліквідували три пожежі в області

За добу рятувальники ліквідували три пожежі в області

Зокрема, сьогодні вночі сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку у смт Лугини Коростенського району.

Там господар помешкання увімкнув багато електроприладів одночасно. Ймовірно, проводка у коридорі не витримала навантаження та зайнялася. На момент приїзду рятувальників було задимлення по всьому будинку. Бійці ДСНС допомогли мешканцям будинку залишити помешкання та ліквідували займання. Вдалося запобігти розповсюдженню вогню на всю оселю та інші квартири будинку. Жертв та постраждалих немає.

Крім того, вчора вдень у селі Попільня Житомирського району горів житловий будинок. На горищі спостерігалося задимлення. Після часткового демонтажу шиферу над верандою вогнеборці виявили локальне горіння риштування покрівлі в місці проходження повз дерев'яні крокви проводки та її скруток. На ліквідацію займання знадобилось півгодини. Вогонь встиг знищити обрешітку покрівлі на площі 2 квадратних метри. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Відео дня

Також у селі Пристанційне Чоповицької територіальної громади Коростенського району було ліквідовано загоряння в господарчій будівлі. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

55

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up