З січня по квітень 2023 року водоканал передав до суду 158 матеріалів щодо стягнення боргів з житомирян

З січня по квітень 2023 року водоканал передав до суду 158 матеріалів щодо стягнення боргів з житомирян

Юристи підприємства наголошують, що законодавство максимально спростило процедуру стягнення боргів за комунальні послуги: після подання заяви до суду та винесення судового рішення проходить лише 5 діб.

При цьому присутність самого боржника на засіданні не є обов’язковою. Арешт може бути накладений на рахунок будь-якого типу: картковий, депозитний, поточний тощо.

З січня по квітень 2023 року КП "Житомирводоканал" передав до суду 158 матеріалів щодо стягнення заборгованості з жителів міста за спожиту воду; кількість позитивно вирішених судових справ – 89.

"За умов, коли борг споживачів перед “Житомирводоканалом” перевищив астрономічні 82 мільйони гривень, юристи підприємства використовують всі надані законодавством можливості, аби заборгованість не стала на заваді стабільного водопостачання міста у воєнний час, адже ми розуміємо свою відповідальність перед тими споживачами, які сплачують за послуги справно. Так, щодня до суду подаються все нові й нові заяви.

Відео дня

Друзі, закликаємо вас не зволікати, а вчасно сплачувати за отримані комунальні послуги. У разі фінансових складнощів наше підприємство завжди готове йти назустріч споживачам та оформити реструктуризацію боргу", - наголошують на підприємстві.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Алла Стожук

    А може водоканал до суду!
    Стан води,яка технічна.
    І коли вона взагалі чорна,перерахункі це не до вас?
  • Владимир Ткаченко

    Мій дім   моя крепость
    Хто хоче вмерти на роботі...приходьте
    Я не брешу.,але то мій дім...
    Ласкаво,...курва просимо ..на той світ...
  • Сергей Полубинский

    Я просто оставлю это здесь!!!
  • Wiaczesław Mambetow

keyboard_arrow_up