З нагоди відзначення 85-річчя області у Житомирі урочисто погасили пам'ятну марку

З нагоди відзначення 85-річчя області у Житомирі урочисто погасили пам'ятну марку

Про подію розповів голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

"Впевнений, що погашена марка стане черговим символом боротьби Житомирщини проти окупанта, який насмілився ступити на українську землю і вже заплатив за це життям своїх солдатів. 

Ми завжди захистимо нашу землю від окупантів. Перемога буде за нами!" - написав керівник області на своїй сторінці у Телеграм.

Ескіз нової марки було обрано відкритому конкурсі. Більше всіх голосів отримала робота Таїсії Чернецької, жительки Малинської громади.

Відео дня

 Ця марка є авторським відображенням сьогоднішніх подій, адже на ній зображено герб великої і єдиної Житомирщини, де кожен із символів бореться із ворогами, що вдерлися на нашу землю. Так архистратиг Михаїл, завжди був та залишається провідником українського війська проти нечистих сил, а золоте сонце з шістнадцятьма променями обпалює безтямного ворога.

 Батько Таїсії зараз захищає кордони нашої держави від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. А його талановита донька закінчила Малинську школу мистецтв та вступила до Київського національного університету будівництва та архітектури, адже її головна мрія – стати художником.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Світлана Дяченко

    Вітаю з перемогою в конкурсі! Успіхів у творчості!

keyboard_arrow_up