З надією на краще: житомиряни у Польщі долучилися до зйомок кліпу на підтримку України

З надією на краще: житомиряни у Польщі долучилися до зйомок кліпу на підтримку України

У польському місті Равич українці зняли кліп на підтримку Батьківщини.

Кліп на патріотичну пісню "Непереможна Україна" було зняло в польському місті Равич, яке стало прихистком для вимушених переселенців з України.

"В підтримку України та з вдячністю для Польщі, а саме місту Равич, яке для нас стало тимчасовою домівкою, ми записали кліп", - зазначила одна з виконавиць пісні Вікторія Ємець.

В кліпі приймали участь мами та дітки з України, які у зв'язку з війною вимушені були залишити свої домівки та опинилися в дружньому місті Равич.

Відео дня

Також в кліпі знялися поляки, які постійно підтримують українців. Загалом взяли участь 56 діток та дорослих, з 10 областей України та польського міста Равич. Кавер на пісню "Непереможна Україна" виконали Пічугіна Лілія та Ємець Вікторія. Вікторія записувала вокал на 9 місяці вагітності. Відео знімали близько двох місяців. 24 серпня на День Незалежності України Вікторія народила хлопчика, який також в місяць від свого народження знявся у кліпі.

"В цьому кліпі ми хотіли показати велику надію на краще. Підтримку від дружньої Польщі. Надію на перемогу та народження нової України, без війни, горя, болю, плачу та всього того, що на цей час переживають люди в Україні. Віру в щасливе, радісне майбутнє кожної дитини в незалежній та непереможній Україні", - говорить Вікторія.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Margaryta Reiner

    Дуже гарна пісня. Боже бережи наших дітей, наших захисніків и Україну 💙💛
  • Ніна Михаляк

    Дякуємо за підтримку!Дуже гарна композиція.

keyboard_arrow_up