Врятуймо життя нашому земляку Артемові Омеляшку!

Врятуймо життя нашому земляку Артемові Омеляшку!

Півтора роки як хлопець самотужки бореться зі страшною хворобою. Лікарі діагностували у нього гостру форму лейкозу.

З історії хвороби Артема Омеляшка 1998 року народження дізнаємося, що про важковиліковний діагноз  Артем довідався лише тоді, коли почав відчувати швидку втомлюваність слабкість організму, нудоту, а пізніше і збільшення шийших лімфовузлів. Тоді, лікарі підтвердили страшний діагноз. 

Відео дня

«Син вже як 1,5 роки бореться за життя. Пройшли важкий курс хіміотерапії та обстеження в Білорусі. Його повний діагноз звучить як Т–лімфобласна лімфома лійкемії. Ми подали документи на державну програму, за якою вона надасть нам допомогу з операцією. Артемові треба зробити пересадку кісткового мозку», – зі сльозами на очах розповіла мама Артема пані Ольга.

Тепер Артем дуже сильно потребує донорів крові. Тому що зараз хлопець лікується препаратами, які не лише знижують рівень лейкоцитів у крові юнака, а й рівень життєво необхідних тромбоцитів заразом.  Їх можна взяти лише з крові донора. 

«У Артема рідкісна група крові. Перша негативна», – додає мама юнака.

Шановні читачі, ми просимо вас не бути байдужими до людського горя! 

Раптом у вас з Артемом однакова група крові – зверніться до гематологічного відділення обласної лікарні ім. Горбачевського та допоможіть юнакові врятувати життя!

Якщо ж такої змоги немає, ви можете допомогти хлопцеві матеріально скільки можете.

5168 7573 3870 3186 – номер особистої картки «ПриватБанку»  матері Артема Ольги. 

Для додаткової  інформації стосовно допомоги та перебігу хвороби з мамою Артема можна сконтактувати  за номером: +380673880833

Разом ми зможемо допомогти Артемові!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (25)
  • Ирина Коваль

    Господи, допоможи
  • Тамара. Захарчук

    +++
  • Людмила Козловець

    ++++++++++++++++++++++++++
  • Альона Гомон

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up