Вночі у Житомирі під час пожежі в квартирі загинуло двоє громадян

Вночі у Житомирі  під час пожежі в квартирі загинуло двоє громадян

Ще двоє отримали травми, - повідомляє Житомирський міський відділ Управління ДСНС України у Житомирській області.

25 березня о 01:17 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на 4 квартири по вул. Івана Мазепи. За вказаною адресою виїхали 2 відділення вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Відео дня

Вже на місці з’ясувалося, що загоряння сталося в однокімнатній квартирі – з її вікон йшов сильний дим. Двері в оселю були зачинені, тому фахівці ДСНС потрапили всередину через вікно у коридорі. Там же на підлозі рятувальники знайшли жінку, яка просила про допомогу. Вони швидко винесли її через вікно на свіже повітря. Далі, біля вхідних дверей, виявили ще сплячого чоловіка. Бійці ДСНС  розбудили його, підняли і через вибиті ними двері вивели потерпілого на свіже повітря. Обох врятованих було передано лікарям швидкої допомоги.

Інше відділення рятувальників встановили, що осередок займання знаходився у житловій кімнаті – горів диван. На ньому та поруч на підлозі вони виявили тіла двох загиблих чоловіків – власника помешкання, 1977 р.н., та невідомої особи. О 01:46 пожежу локалізовано та о 02:12 ліквідовано. Вогнем знищено майно в кімнаті на площі 12 кв. м. Завдяки оперативним діям рятувальників не допущено розповсюдження пожежі на інші квартири.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Усі обставини події встановлюються правоохоронцями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up