Вночі під Житомиром сталася страшна пожежа. ФОТО. ВІДЕО

Вночі під Житомиром сталася страшна пожежа. ФОТО. ВІДЕО

Вчора о 23:27 на Сквирському шосе поблизу Станишівки загорілося дерев`яне кафе. Постраждалих немає.

За попередніми даними з неофіційних джерел інформації,  причиною цього став умисний підпал новозведеної будівлі. Проте у пресслужбі ДСНС у Житомирській області досі не підтверджують інформацію стосовно умисного підпалу, посилаючись на необхідність проведення спеціальної експертизи.

«Чекаємо на результати вивчення цієї пожежі. На щастя, постраждалих та травмованих немає. Звернення щодо пожежі надійшло до нас о 23:27 годині, а ліквідувати це лихо рятувальники змогли о 02:20. », – повідомив у телефонній розмові прессофіцер ДСНС у Житомирській області Павло Франчук.

Відео дня

Також рятувальники зазначили, що вогонь не встиг розповсюдитися на прилеглі до дерев`яної будівлі, оселі.

Насамкінець ми вирішили звернутися до відділу комунікації ГУНП у Житомирської області за спростуванням чи підтвердженням отриманої нами інформації.

«Факт пожежі зареєстрований на базі отримання повідомлення про загоряння. Поліція проводить перевірки.», – повідомила заступниця начальника відділу комунікації ГУНП в Житомирській області Ольга Номерчук.

Ірина Хоцька

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (60)
  • John

    Ugas
  • Алёна Зеркальная

  • Марина Мельник

    Очень красивое было.Жалко очень человека который попал в такую ситуацию.Не хочу умничать но а если б внутри были люди?Сколько было пострадавших.Дерево нужно обрабатывать.
  • Екатерина Сидорова

    Никто не пишет название кафэ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up