Внаслідок шквального вітру на Житомирщині без світла лишилися 375 населених пунктів

Внаслідок шквального вітру на Житомирщині без світла лишилися 375 населених пунктів

За інформацією АТ «Житомиробленерго», 14 січня, внаслідок погіршення погодних умов та шквального поривчастого вітру відбулись відключення та пошкодження електромереж АТ по всій території Житомирської області.

АТ «Житомиробленерго» інформує про об’єми відключень та залучення бригад до ліквідації наслідків стихійного лиха на Житомирщині.

Так, сумарно відключалиось понад 140 повітряних ліній електропередач, при цьому без електроенергії залишилось 375 населених пунктів.

Станом на ранок 15 січня були відключені 78 ПЛ, 627 КТП. Без електрики залишились 163 населені пункти.

Відео дня

Крім того, енергетики повідомляють про 31 зламану опору на території області.

До ліквідації пошкоджень в електромережах залучалось 317 чоловік у складі 103 бригад з використанням 129 машин та механізмів.

Станом на вечір 15 січня залишались відключені 9 ПЛ, 52 КТП, населені пункти – 25.

У зв’язку із завалами доріг деревами, які впали від вітру, та наявними пошкодженнями електромереж у важкодоступній місцевості, у північній частині області певна кількість населених пунктів залишалась відключеною. Впродовж 16 січня бригади АТ «Житомиробленерго» продовжували  роботи по відновленню електропостачання населених пунктів області.

Так, станом на ранок 17 січня у зв’язку з виникненням нових пошкоджень електромереж, в межах Житомирської області без світла залишаються 8 населених пунктів.

Наразі роботи над відновленням безперебійної роботи електромереж на Житомирщинрі тривають.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up