Визначено заклади, у яких навчатимуться безробітні Житомирщини

Визначено заклади, у яких навчатимуться безробітні Житомирщини

Для участі у відборі подали документи 14 навчальних закладів, які запропонували свої освітні послуги за 47 професіями та напрямками.

У Житомирському регіональному центрі зайнятості повідомляють, що з-поміж учасників – здебільшого заклади, які вже давно співпрацюють зі службою зайнятості: ТОВ «Технічний ліцей», ДНЗ «Центр сфери обслуговування м.Житомир», Житомирський автомобільно-дорожній коледж Національного транспортного університету, Бердичівський професійний будівельний ліцей, ДНЗ «Малинський професійний ліцей», КП«Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради  та ін.

Вперше взяли участь у відборі Житомирська філія Університету Державної фіскальної служби України та Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів Державного агентства автомобільних доріг України (м. Біла церква).

Як поінформувала членів комісії та присутніх представників навчальних закладів директор обласного центру зайнятості Галина Корінна, цьогоріч служба зайнятості планує охопити професійним навчанням близько 4000  зареєстрованих безробітних. Вони здобуватимуть нові знання й навички або проходитимуть підвищення кваліфікації у професійно-технічних та вищих навчальних закладах, на підприємствах, установах та організаціях, які надають освітні послуги та пройшли відбір навчальних закладів. 

Відео дня

Професійне навчання здійснюватиметься також і в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості без застосування процедури відбору.         

Відбір навчальних закладів проходить у 3 етапи:

  1. Розкриття конвертів та допущення до участі або відхилення пропозицій.
  2. Розгляд документів.
  3. За результатами розгляду документів, враховуючи вартість навчання, проживання, матеріально-технічне, навчально-методичне та кадрове забезпечення, місце розташування навчального закладу приймає рішення про відбір одного або декількох навчальних закладів за окремими професіями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up