Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 18 жовтня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 18 жовтня

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

Кошенята шукають дім

«Житомир! Гарні ніжні кошенята шукають дім. Два братики і сестричка, півтора місяці, лоток засвоїли, їдять усе. Здорові. Оброблені від глистів», – зазначають у дописі. 

Додаткова інформація за телефоном: 0673912471. 

Відео дня

Рижик хоче до мами

«Житомир! Ніжний рижик потребує маму. Вік близько 3-х місяців, від паразитів оброблений, їсть усе, лоток з наповнювачем засвоїв», – пишуть в оголошенні. 

Усі подробиці за номером: 0673912471. 

Киця хоче у люблячу родину

«Її викинули на смітник, дізнавшись, що вона вагітна, адже кошенята нікому не потрібні. Так кицька і стала бездомною. Ми її підібрали і зробили все. Стерилізація, вакцинація, обробка, паспорт. Шукаємо їй новий дім з турботливими людьми. Кішечка до лотка привчена, спить у лежанці, до вигулу на повідку привчена. В міру активна. Складе компанію під час переглядів фільмів і поїдання смаколиків», – вказує авторка посту. 

Телефонуйте: 0976983845. 

Кому цуценя?

«Цуценя крупної породи шукає свою справжню родину. Вік – 3,5 місяці. Зроблені прививки. Житомир», – пишуть про песика. 

Більше подробиць: 0934885023. 

Малине, агов!

«Ось така бідося-мама з малятами-кошенятами проживає просто неба у м. Малины. Можливо, в групі є хто з Малина, допоможіть добрим людям прилаштувати цих малят з мамою. Пишу свій номер для зв'язку: 097 281 51 49», – зазначає авторка оголошення. 

Анна Сергієнко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up