Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 14 вересня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 14 вересня

Мрієте про маленького пухнастого друга?

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

Кому цуценят?

«Дорогі місцеві жителі Мар'янівки. Саєнка! Викинули біля 2-ї школи 2-х цуценят. Волонтери не заберуть, бо нема куди і нема за що оплатити їхнє проживання. Якщо хтось зжалиться, забере тимчасово хоча б – забезпечимо кормом і знайдемо дім», – просять у дописі. 

Відео дня

Додаткові подробиці за телефоном: 0674103220. 

Троє кошенят шукають родину!

«В районі вулиці Князів Острозьких (провулок Капітульний) хтось викинув ось таких котиків. Прошу допомоги прилаштувати їх», – пишуть у дописі.

За додатковою інформацією звертайтеся до Оля Луцко у фейсбуці. 

Заберіть терміново!

«Собачку погрожують вивезти або вбити. З`явилася у дворі житлового комплексу кілька місяців тому, собачці менше року. За цей час її вже кілька разів збивав автомобіль. Дівчинка, стерилізована, є укол від сказу. Дуже грайлива і дружна. Привеземо куди завгодно за власний кошт», – зазначають в оголошенні. 

Деталі за телефоном: 0677148969. 

Собака в село

«Можливо, комусь потрібна собака в село, так сталось, що хазяїн помер, і, на жаль, не виходить щодня їздити годувати, а в селі у всіх собаки вже  є. Собаці три роки, на ланцюгу. Перебуває в селі Перлявка. Зможемо доставити, куди потрібно», – вказують у дописі. 

Телефонуйте: 0972886344. 

Спокійний котик у добрі руки 

«Житомир. Хлопчик віком 5 місяців. Лоток знає. До їжі неперебірливий. Вулиці боїться. За характером спокійний», – інформують про тваринку. 

Деталі за номером: 0968061561, Аня. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up