Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 12 липня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 12 липня

Публікуємо 5 актуальних оголошень з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир», завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого домашнього улюбленця. 

Кроша шукає люблячу сім`ю

«Кроша – кімнатний песик, метис пекінеса. Вік – до року. Стерилізована, щеплена. Спокійна, тиха, ласкава дитина. До тварин і людей абсолютно не агресивна. Ходить на повідку, терпить в туалет. Дуже потребує дім і люблячу сім`ю», – пишуть в оголошенні. 

Відео дня

Якщо хочете Крошу собі – телефонуйте за номером 0681104078. 

Маленький тигр

«Ось такий маленький тигр живе на Покровській, 18, під банком у трубі. Вночі нявчить і робить рідкі вилазки, до рук не йде, шипить, але їсть і молоко добре п`є. Кошеня дуже маленьке – 1-1,5 місяця, можливо, менше. Якщо захоче хтось прихистити – можете знайти його тут, під банком», – йдеться у дописі. 

Контактний телефон – 0672512096. 

Фані потрібен дім

«Шукаю дім для маленької Фані, найгарнішої дівчинки. Їй – 10-11 місяців, стерилізована, вакцинована, чудово охороняє територію, ладнає з іншими тваринами – собаками і котами», – зазначають у пості. 

Якщо хочете собі цю прекрасну дівчинку, телефонуйте: 0632428100, Катерина. 

Дівчинці шукають домівку

«Шукаю домівку цій прекрасній дівчинці. Виросте невеличкою собачкою. P.S: допоможу зі стерилізацією (50/50)», – пропонує Надія Распотнюк. 

Усі подробиці за телефоном 0980249674. 

Пантері і Сєрьожі потрібна любляча родина

«Пишу і плачу. У дитини алергія… Наши котики вже рік живуть в окремій квартирі самі, ми щодня їздимо в інший кінець міста їх годувати і прибирати лоток. Так складається життя, що нам потрібно доглядати лежачих батьків і дуже обмежений час. Я можу приділити котам 20 хвилин вранці і 20 – ввечері. А улюбленці ображаються, їм не вистачає уваги. Терміново віддаю тільки в добрі руки двох домашніх улюбленців у парі! Ангорка Пантера, 3 роки, стерилізована. Шотландець Сєрьожа, 2 роки, кастрований. 

Добрі, ласкаві, ходять на горщик, охайні, їдять усе і корм», – пишуть в оголошенні. 

Якщо хочете забрати цих двох котиків собі, телефонуйте: 0978637676, Тоня.

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up