Віталій Бунечко бере участь у виїзних консультаціях Комітету ВР України щодо відновлення місцевого самоврядування на деокупованих територіях

Віталій Бунечко бере участь у виїзних консультаціях Комітету ВР України щодо відновлення місцевого самоврядування на деокупованих територіях

Сьогодні, 13 березня, Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період дев`ятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проводить консультації на тему: «Відновлення місцевого самоврядування на деокупованих територіях, правове регулювання діяльності військово-цивільних адміністрацій у післявоєнний період».

Консультації організовані на майданчику підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету. Захід проходить у змішаному форматі: offline (м. Коростень Житомирської області) та online (відеоконференція на платформі ZOOM).

Участь у консультаціях беруть начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його перша заступниця Наталія Остапченко, народні депутати України, представники державних органів, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, науковців, експертів.

У рамках заходу планується обговорити умови, підстави та механізми відновлення місцевого самоврядування на деокупованих територіях,  законодавче забезпечення процесу відновлення, правовий статус військово-цивільних адміністрацій у післявоєнний період, підстави та порядок їх утворення, строки функціонування, повноваження тощо.

Відео дня

Online-трансляція заходу здійснюється на youtube-каналі Комітету.

Довідково. Захід організовано за сприяння та підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up