Виграй Грант від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Виграй Грант  від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день сфера інформаційних технологій - найперспективніша сфера на ринку праці. Ми живемо в епоху, коли ГОЛОВНИМ ДВИГУНОМ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ Є - IT.

 

Герої інформаційної епохи - це спеціалісти з інформаційних технологій. Вони знаходяться на передовій змін, вони придумали та продовжують розвивати Windows, iOS, Android, а також мільйони додатків до них, вони створюють соціальні мережі, сайти та бази даних. Таких спеціалістів ІТ ринку не вистачає! ІТ компанії створюють найкращі умови для своїх спеціалістів. В середньому в Україні спеціалісти з інформаційних технологій сьогодні отримують 3-5 тис доларів у місяць.

Вінницька ІТ-Академія готує справжніх спеціалістів, та з кожним випуском ми поповнюємо ІТ ринок новими працівниками. Навчальна програма змінюється відповідно до найновіших технологій, викладачі - практики, які передають студентам не лише відмінну практику та знання, а й свій досвід роботи в ІТ компаніях.

Якщо ти готовий досягати своїх мрій, жити на повну, забезпечити майбутнє собі та близьким, мати дійсно свободу вибору, інтенсивно навчатись та підкорювати нові вершини, ми запрошуємо тебе взяти участь у конкурсі, ми віримо що твоє бажання - це велика сила, чим воно більше, тим більше шансів!

Відео дня

Фонд RIA та Вінницька ІТ-Академія оголошують конкурс на отримання стипендії на навчання у Вінницькій ІТ-Академії (ita.in.ua) за наступними напрямками:

  • програмування

  • тестування (QA)

  • DevOPS

  • веб-дизайн

Загальна кількість стипендійних місць: 8.

Початок прийому заявок: 14.02.2017.

Кінцевий термін подачі заявок: 14.04.2017.

Форма для подачі заявки: на сайті ria.my

Вимоги до кандидатів:

  1. Участь у конкурсі можуть прийняти чоловіки та жінки віком від 17 років.

  2. До участі у конкурсі запрошуються претенденти з усіх міст України. Навчання проводиться у м. Вінниці.

  3. Необхідний рівень освіти/знань: немає

  4. Знання мов: українська

Відбір студентів за заявками абітурієнтів буде здійснюватися грантовим комітетом у складі представників Фонду та ІТ-Академії. Результати відбору буде оголошено 30.04.2017 на сайті Фонду RIA (ria.my).

За умовами грантового конкурсу переможці отримають сертифікати на відшкодування Фондом RIA частини вартості навчання. Сума гранту визначається комісією індивідуально для кожного переможця і  складає від 10 000 до 20 000 грн.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку у вказаний термін, заповнивши усі поля, включаючи посилання на мотиваційне відео “Чому я хочу навчатися у Вінницькій ІТ-Академії”. Апліканти мають довести, чому саме вони варті отримати грант!

Усі апліканти можуть бути запрошені Академією на попередню співбесіду.

Детальна інформація про навчання в Академії, програма, умови подальшого стажування та працевлаштування, можливості для випускників та інші дані розміщені на офіційному сайті - ita.in.ua.

Контактна особа: Тетяна Авраменко, Фонд RIA, [email protected]

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up