Відбулося рейтингове голосування до складу громадської ради при Житомирській райдержадміністрації

Відбулося рейтингове голосування до складу громадської ради при Житомирській райдержадміністрації

У приміщенні Житомирської районної державної адміністрації у вівторок 27 липня 2021 року відбулося рейтингове голосування до складу громадської ради.

Участь у голосуванні взяли 46 представників від різних громадських організацій Житомирського району та області. 

Нагадуємо, що відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 996 від 03.11.2010 року (із змінами) та розпорядження голови Житомирської районної державної адміністрації від 8 червня 2021 року «Про створення ініціативної групи для формування складу громадської ради при Житомирській районній державній адміністрації» було створено ініціативну групу та затверджено її персональний склад. Документи від представників інститутів громадського суспільства приймалися до 28 червня 2021 року. Також 8 червня відбулося перше засідання ініціативної групи.

Відео дня

Шляхом таємного голосування 27 липня було обрано 35 членів громадської ради. Остаточно протокол рейтингового голосування до складу громадської ради при Житомирській райдержадміністрації повинен бути затверджений протягом трьох діб. Потім в Голови Житомирської районної державної адміністрації є місяць для видання розпорядження про кількісний та якісний склад громадської ради.

Довідково повідомляємо, що минулого року після тривалих скандалів та судового рішення припинила свою діяльність Громадська рада при голові Житомирської обласної держадміністрації. Таким чином Житомирська районна громадська рада на даний час залишилася єдиною громадською радою в області.

Руслан Мороз

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up