Від сильного вітру біля ліцею № 25 впала ялинка

Від сильного вітру біля ліцею № 25 впала ялинка

Зранку 18 січня поруч із будівлею ліцею №25 перехожі помітили повалену ялинку, котра, ймовірно, впала через пориви вітру.

Станом на 14.00 ялинку все ще не прибрали. Про це повідомляє Суспільне.

Розповідає житомирянка Олена Шкатула, котре працює в приміщенні облдержадміністрації, що навпроти ліцею.

За її словами, ялинка, ймовірно, впала вночі.

Відео дня

"Я працюю в приміщенні за адресою: майдан Корольова, 12. Коли я вчора (17 січня – ред.) ввечері йшла з роботи десь близько 17.30, то ялинка ще стояла на місці, а сьогодні (18 січня – ред.) о 8 ранку, коли я їхала на роботу, то вона вже лежала на парковці. І досі там лежить, бачу – хто на машині, то під'їде до парковки подивиться і шукає інше місце машину ставити. Коли саме вона впала, можете запитати у вахтерів, котрі чергують у нас на першому поверсі", – каже Олена Шкатула.

Вахтерка, котра чергує на першому поверсі будівлі на майдані Корольова, 12, відмовилася представлятися, але розповіла кореспонденту Суспільного, що ялинка впала вночі – повалене дерево жінка побачила на світанку.

Заступник директора житомирського комунального підприємства "Зеленбуд" Володимир Савченко сказав, що ялинку найближчим часом приберуть.

"Це не наша територія обслуговування, але ми безумовно це повалене дерево приберемо, бо це наслідки стихії. Заявка щодо цього дерева надійшла до міського інформаційного центру сьогодні (18 січня – ред.) о восьмій ранку. Але маю сказати, що таких заявок у нас вистачає – на Монументі Слави впали шість ялинок, ми теж їх прибиратимемо. Скільки загалом дерев повалив вітер я зараз сказати не можу, але можете запитати в нашому міському інформаційному центрі, котрий ці заявки приймає", – говорить заступник директора "Зеленбуду".

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up