Вибір добровільний та свідомий: за тиждень роботи у центр рекрутингу звернулася 51 особа

Вибір добровільний та свідомий: за тиждень роботи у центр рекрутингу звернулася 51 особа

За тиждень роботи рекрутингового центру сюди звернулася 51 особа. З них 22-ві — отримали відношення — як за контрактом, так і за мобілізацією.

"Це означає, що ці люди направлені до військових частин. У них є тиждень на вирішення особистих та організаційних питань", — пояснюють у Центрі.

З тих, хто звернувся, — половина вже визначились, на які посади і в які військові частини хочуть влаштуватися. Обирають здебільшого посади водія чи оператора БПЛА. Інакше — військову професію можуть підібрати відповідно до вмінь та навичок людини.

Сьогодні, до прикладу, до Центру звернувся 42-річний чоловік, який, мовляв, ладен служити на будь-якій посаді. За освітою — спеціаліст з технічного обслуговування та ремонту автомобілів. Має чималий досвід роботи за цією спеціальністю у цивільному житті. Плюс до цього — ще й три категорії водійських прав — abc.

Відео дня

З огляду на це у центрі рекрутингу йому запропонували і відповідну посаду — водій в аеромобільному батальйоні. Чоловік погодився і отримав відношення за контрактом.

За тиждень на консультацію звернулася тільки одна жінка — медикиня. Були і військові, які приходили з питань переведення до інших частин. Сьогодні, до прикладу, цим цікавився чоловік після поранення: за станом здоров'я служити у десантно-штурмових військах він вже не може й шукає підрозділ і посаду, де зможе бути корисним.

У військових частинах є вакантні посади водіїв, операторів БПЛА, техніків-механіків, кулеметників, електриків, артилеристів.

Ще раз підкреслюємо: тут не вручають повісток, а відповідають на запитання, консультують, шукають вакансії, які відповідають конкретним запитам чи перевіряють їхню актуальність. Аби у війську були мотивовані люди, а їхні здібності використовувалися максимально ефективно.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Кристина Кристина

    Такий підхід виглядає більш цивілізовано (психологічно прийнятно по відношенню до чоловіків),  ніж запхати людину в бус пояснюючи це «мобілізація»
    Але вже малоефективно.  Певну репутацію створили по відношенню до воїнів, до мобілізованих)
    Ідея крута…і мала б створити ажіотаж.
    Але як на мене запізно 🤷🏽‍♀️

    Evgeniya Noster reply Кристина Кристина

    Христина Война 100%
  • Валентина Сидорук

    Ось вже і не для кого не таємниця."рекрути" найманці.......все лежить на поверхні.
  • Юрий Кравченко

    Я яку суму витратили на зарплати начальнику всім працівникам за аренду іутримання цієї фірми ЦЕ ПРИЙШЛО В ДЕНЬ 7 ЛЮДЕЙ ?

keyboard_arrow_up