В облраді на комісії заслухали керівника "Житомиргазу": приміщення охороняла поліція

В облраді на комісії заслухали керівника "Житомиргазу": приміщення охороняла поліція

26 жовтня на засідання однієї з постійних комісій облради запросили керівника "Житомиргазу" Валентина Ющенка для обговорення ситуації щодо підвищення ціни за доставку газу..

Приміщення Житомирської ОДА, де проходитить засідання комісії, порядок охороняли наряди поліції.

Про хронологію подій повідомляє Суспільне.

Відео дня

14.50 – Валентин Ющенко прийшов на засідання комісії. Громадяни, які зібралися під приміщенням ОДА, та журналісти чекають на першому поверсі, коли їх впустять на засідання комісії.

15.03 – в малу залу засідань зайшла група ініціативних громадян.

15.10 – голова Житомирської облради Володимир Федоренко запропонував зібрати представників громад і разом керівництвом Житомира та області обговорити питання щодо тарифів.

15.20 – голова правління "Житомиргазу" Валентин Ющенко сказав, що вони готові до конструктивних пропозицій і передадуть їх окремим додатком у Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.

15.30 – речниця Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко у коментарі Суспільному сказала, що поліцейські забезпечують охорону порядку у зв'язку із заявкою про проведення масового заходу.

15.49 – голова облради Володимир Федоренко пропонує відмінити громадські слухання щодо підвищення тарифів, проведені Валентином Ющенком 25 жовтня у режимі онлайн. Валентин Ющенко відмовляється.

Нагадаємо, 25 жовтня під будівлею АТ "Житомиргаз" відбулася акція протесту з вимогами не підвищувати тариф на розподіл газу. Учасники акції протесту увійшли в кабінет голови правління АТ "Житомиргаз" Валентина Ющенка, який у той час проводив у режимі онлайн громадські слухання щодо нових тарифів. Після розмови з протестувальниками голова правління вийшов на вулицю до учасників акції і сказав, що тарифи затверджує Національна комісія з регулювання у сферах енергетики.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Григорий Василиогло

    Или дурачком прикидывается или народ за дуракчков держит

    Николай Муж reply Григорий Василиогло

    Григорий Василиогло он прав, но не сказал, что именно он подаёт этот тариф, а НКРЕКП их утверждает, вот в чём суть, его вина в первую очередь.
  • Віктор Колесник

    А хто така Національна комісія. Коли все належить народу. От люди будуть і вирішувать. Не грайтеся на людських почуттях. Потім не допоможе ніхто. Повикидають всіх як щурів.

keyboard_arrow_up