Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували п’ять пожеж на територіях приватних домоволодінь

Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували п’ять пожеж на територіях приватних домоволодінь

Під час усіх пожеж загиблих та травмованих немає. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в Житомирській області. 

24 лютого о 08:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в смт Ємільчине Звягельського району.

Відео дня

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем частково охоплена покрівля житла та існує загроза поширення загоряння всередину оселі, а також на розташовані поруч дві господарчі споруди та сусідній житловий будинок.

За півтори години пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку. Інші будівлі ушкоджень не зазнали. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі. До гасіння залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

До того ж, упродовж доби фахівці ДСНС врятували від знищення вогнем ще три приватні оселі, що зайнялися в селах Костовці, Химрич та Великі Лісівці Житомирського району. В першому випадку загорянням знищено 3 кв. м перекриття навколо димаря, а в двох інших – речі домашнього вжитку в двох кімнатах.

А в с. Скребеличі Коростенського району рятувальники ліквідували загоряння двох господарчих споруд та запобігли перекидання полум’я на розташований поруч приватний житловий будинок.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up