Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 6 пожеж

Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 6 пожеж

8 жовтня о 21:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Підлуби Ємільчинського району. Про це рятувальників сповістила господиня оселі, почувши тріскотіння шиферу.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах будинку по усій площі – 60 кв. м, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області. Силами бійців ДСНС о 21:26 пожежу локалізовано, а о 23:03 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю помешкання.

Ще одне житло горіло вчора в с. Меньківка Радомишльського району. Господар спочатку намагався самотужки впоратись із загорянням, проте йому це не вдалось. За згаяний час вогонь уже встиг охопити дім та господарчу будівлю, розташовану неподалік. За попередньою інформацією, займання сталось через коротке замкнення в електромережі.

Крім того упродовж минулої доби вогнеборці двічі ліквідовували пожежі у м. Коростень: засили палюче сміття та господарчу будівлю. А в с. Білокоровичі Олевського району бійці ДСНС ліквідували загоряння сухої трави на площі 1,5 га. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні причини загорянь встановлюють фахівці.  

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up