Україна під обстрілами: ситуація у регіонах станом на ранок 29 червня

Україна під обстрілами: ситуація у регіонах станом на ранок 29 червня

Рашисти продовжують обстріли українських міст і сіл.

Харківщина

російські окупанти протягом доби наносили удари із РСЗВ та влучали ракетами по об‘єктах цивільної інфраструктури області. У Харкові постраждали Індустріальний, Шевченківський та Слобідський райони.

По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський, Богодухівський райони. Внаслідок обстрілу Циркунів, Харківського району, на жаль, 2 людей загинули - чоловіки 29 та 36 років, 1 поранений. Ще 2 поранених у Дергачівській громаді.

Відео дня

Луганщина

тривають бої по всіх населених пунктах Лисичанської громади. орки намагаються прорвати нашу оборону, але їм це не вдається. Обстріли тривають постійно.

Тільки на Лисичанськ росіяни кинули дві батальойонно-тактичні групи важкої техніки. орки мають кількісну перевагу і в особовому складі, і в техніці, проте у майстерності ведення бою - наші захисники виграють

Траса «Лисичанськ-Бахмут» не оточена.

Миколаївщина

У Миколаєві одна з ракет влучила в багатоповерховий житловий будинок. Станом на 8.20 було відомо про п’ятьох поранених та трьох загиблих. 

Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Протягом останньої доби внаслідок обстрілів Шевченківської та Галицинівської громад виникло загоряння полів з врожаєм.

Вранці обстрілів зазнало м. Очаків Очаківської громади. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Чернігівщина

28 червня близько 21:00 росіяни протягом пів години обстрілювали прикордоння. З території Брянської області військові зафіксували 39 вибухів. Вогонь росіяни вели по населеному пункту в Новгород-Сіверському районі.

В результаті ракетного обстрілу селища Десна, який стався вранці 25 червня, загиблих немає. Про це заявив голова ОВА В’ячеслав Чаус в своєму ранковому відеозверненні.

Сумщина

Останній на вчора обстріл завершився близько двадцять третьої години. Ворог стріляв з гранатометів по Великописарівській громаді, 40 приходів. Решта ночі була тихою.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up