У Звягельському районі згорів будинок

У Звягельському районі згорів будинок

Про надзвичайну подію повідомили в ГУ ДСНС України у Житомирській області.

18 січня о 23:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку в с. Кленова Городницької громади Звягельського району. Господиня відкрила двері на кухню, звідки в її сторону несподівано пішло полум'я. Жінка швидко залишила помешкання та очікувала допомоги.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику, дах оселі був повністю охоплений полум'ям та обвалювався. Через легкозаймистість будівлі вогонь швидко розповсюджувався нею.

Близько двох годин знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Тривалий час знадобився для розбирання зруйнованих полум'ям конструкцій. Рятувальники здійснили 6 підвозів води з джерела, що за 300 м від осередку загоряння. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю будинку по всій площі — 60 кв. м. 

Відео дня

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 4 чоловіки особового складу ДСНС на 1 пожежному авто. Також на допомогу прибув і автомобіль місцевої пожежної охорони з двома вогнеборцями.  

Причину пожежі встановлюють фахівці.   
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up