У Житомирському дитячому будинку 56 дітей мріють про сімейний затишок. ВІДЕО

У Житомирському дитячому будинку 56 дітей мріють про сімейний затишок. ВІДЕО

Діти — наше майбутнє. Вони як іскорки, які можуть розгорітися у велике полум’я добра та світла, якщо знайдуть родину, що “обійме” їх своєю турботою і ласкою.

У Житомирському дитячому будинку 56 дітей мріють про сімейний затишок та безмежну батьківську любов. Ці маленькі сонечка щодня очікують на чудо, адже кожна дитина заслуговує на те, щоб рости у любові, відчувати тепло домашнього вогнища, і щодня дивитися в очі тим, хто їх щиро любить.

Не будьте байдужими до їхніх доль! Подарувати дитині сім’ю — означає подарувати їй цілий світ, світ, наповнений любов’ю, турботою та розумінням. Це шанс не лише змінити життя маленької людини на краще, але й збагатити власне серце новими відчуттями, емоціями й досвідом.

Нехай кожна дитина з Житомирського дитячого будинку знайде свою родину, свій дім, де на неї чекатимуть обійми, тепло та надія на щасливе майбутнє. Ваше рішення стати частиною їхнього життя може стати найкращим подарунком, який ви коли-небудь робили.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (26)
  • Алеся Терещук

    Єдине що мене тішить у цьому світі -це діти! Вони такі щирі, милі, сердечні, прямі, і вони завжди задають питання чим спонукають  до пізнання!
  • Татьяна Клепальская

    Щоб взяти собі дитинку в родину в родину, треба пройти сім кіл пекла. Зараз багато адекватних родин які дійсно любитимуть дитину, але влада робить все щоб родини відмовлялись від опіки та усиновлення, ставлячи палки в колеса.

    Альона Таратасюк reply Татьяна Клепальская

    Тетяна Клепальська 100%

    Ирина Андрощук reply Татьяна Клепальская

    Клепальська Тетяна 1000%%%

    Татьяна Клепальская reply Татьяна Клепальская

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100016510594234              Що вас так насмішило шановна?!
  • Андрій Бичков

    Перепрошую. Ці Дітлахи не з Богунського сиротинця? Якщо да. То я також там виховувався і навчався. 1977-78 роки. Ми були першим випуском.
  • Андрій Бичков

    Я Вас розумію. Щасти Вам.

keyboard_arrow_up