У Житомирській ОДА привітали кращих журналістів області

У Житомирській ОДА привітали кращих журналістів області
Грамоту отримує головна редакторка "20 хвилин" Ольга Сідлецька

Серед запрошених була і головна редакторка газет "20 хвилин Житомир" і "20 хвилин Романів" Ольга Сідлецька.

Сьогодні, 7 червня, з нагоди відзначення Дня журналіста в Житомирській облдержадміністрації відбувся урочистий захід та нагородження найкращих журналістів Житомирщини.

Як повідомляяє пресслужба ОДА, участь в урочистостях взяли перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко та заступник голови ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько.

Відео дня

«Сьогодні на нашому заході присутні представники засобів масової інформації з усіх чотирьох районів нашої області. Від імені голови облдержадміністрації та від себе особисто хочу привітати всіх вас із професійним святом. Журналіст – не тільки творча професія, а й складна та відповідальна праця. Вона потребує великої концентрації та знань у багатьох сферах життя. Робочий час журналістів нелімітований, тому що у світі постійно відбувається щось нове й інколи вам доводиться працювати у режимі 24/7. Хочу побажати вам міцного здоров’я та натхнення. Нехай обраний вами шлях буде наповнений цікавими історіями та інтерв’ю», — сказала перша заступниця голови ОДА.

Наталія Остапченко разом із Олександром Федьком вручили представникам засобів масової інформації Житомирської області – учасникам урочистого зібрання грамоти від голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка та годинники від облдержадміністрації «Найкращому журналісту».

Також для учасників урочистого заходу прозвучав музичний подарунок у виконанні студентів Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Яни Марко та Миколи Поплавського.

Після проведення святкової фотосесії на журналістів чекав святковий торт.

Довідково. 6 червня 1992 року Спілку журналістів України було прийнято в Міжнародну федерацію журналістів. Із того часу в цей день щороку відзначається День журналіста.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (8)
  • Виталий Тарасенко

    Нехай обраний вами шлях буде наповнений цікавими історіями та інтерв’ю?
  • Лариса Сідлецька

    Молодець ,вітаємо тебе з професійним святом. Гордимося тобою. Так тримати. Вперед до нових звершень. 😊😚❤
  • Екатерина Малиновская

    Круто!!!! Поздравляю)
  • Тамара Могильницкая

    Вітаю!!!

keyboard_arrow_up