У Житомирі вшанували Героїв Небесної Сотні

У Житомирі вшанували Героїв Небесної Сотні

 20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей великої громадянської та національної відваги, самовідданості, сили духу і стійкості, які захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, змінили хід історії нашої держави.

Так, у Житомирі відбувся меморіальних захід, участь у якому взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, а також представники духовенства Житомирщини, громадськість та ЗМІ.

Учасники заходу спільно виконали Гімн України, вшанували пам’ять полеглих Героїв Революції Гідності хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні на майдані С.П. Корольова.

Небесна Сотня зайняла своє гідне місце в історії багатовікових визвольних змагань українського народу. Курс на європейську та євроатлантичну інтеграцію України, за що боролися Герої Небесної Сотні та активісти Революції Гідності, є незмінним, як і прагнення України закінчити перемогою війну з російським агресором, відновити свою територіальну цілісність та побудувати сучасну процвітаючу європейську державу.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up