У Житомирі відкрили оновлений спортивний комплекс для підготовки поліцейських

У Житомирі відкрили оновлений спортивний комплекс для підготовки поліцейських

Спортивний  комплекс із сучасним обладнанням створений для проведення тренувань і занять із тактичної, вогневої та первинної домедичної підготовки поліцейських.

Необхідність у створенні та оновленні навчальних центрів підготовки поліцейських — очевидна і надважлива. Адже чим краща навчальна база, тим якісніша підготовка поліцейського. На цьому під час відкриття оновленого Центру наголосив начальник ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» підполковник поліції Максим Каптенко.

За словами керівника навчального Центру, роботи з реконструкції спортивного комплексу розпочалися у грудні 2017 року. Відповідно час на виконання цих робіт був незначний, однак  для якісної підготовки поліцейських ці роботи  необхідно було виконати в найкоротший період.

 

Відео дня

«На нашій навчальній базі проходять навчання 6-ти категорій поліцейських: дільничні офіцери, інспектори патрульної поліції, кінологи, слідчі та працівники оперативних підрозділів, конвої та працівники ізоляторів тимчасового тримання. Сума, яка була витрачена на ці роботи, становить близько 300 тис. грн, саме за такі незначні кошти ми старалися зробити ремонт і облаштувати дане приміщення», - зазначив Максим Каптенко.

На запитання журналістів «20 хвилин», чи є потреба ще у таких центрах, керівник зізнається, що така необхідність існує.

«Дійсно, я скажу вам так, у нас є проблематика, і ми не будемо приховувати цього, так на сьогодні ми потребуємо ще ремонтних робіт у спальних приміщеннях, також потрібно розвивати ще спортивну і навчальну базу, яка знаходиться у нас на території (спортивні майданчики тощо).  І радує те, що є значна підтримка від Нацполіції України та області, тому відповідно наші плани на 2018 рік -  в найближчий час, зробити облаштування даних споруд,» - розповів підполковник поліції Максим Каптенко.

 

Також взяв участь у відкритті Центру та оглянув оновлений спортивний комплекс начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

«Завдяки фінансовій допомозі від Національної  поліції  України нам була надана можливість зробити нормальний вигляд і хороші  умови для підготовки  поліцейських, тому що окрім того, що тут проводиться первинна підготовка поліцейських, які вперше приступають до виконання службових обов'язків, також сюди приїздять для перепідготовки та покращення своїх професійних навичок поліцейські з Житомирської області та й всієї України. І тому все зроблене, що ми з вами сьогодні побачили, дає змогу поліцейським набагато покращити їх професійну піготовку у всіх напрямках діяльності поліції», - наголосив керівник правоохоронців області В'ячеслав Печененко.

Після урочистої частини — відкриття Центру та перерізання червоної стрічки викладачі та слухачі Центру на відкритому занятті показали, як застосовуватиметься нове обладнання і спортінвентар на практиці при відпрацюванні навичок тактичної та первинної домедичної підготовки.

Алла Гетьман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up