У Житомирі відкрили новий торговельний комплекс «Ринг»

У Житомирі відкрили новий торговельний комплекс «Ринг»

 27 жовтня у Житомирі в районі кінцевої зупинки на Крошні відбулось офіційне відкриття торговельного комплексу «Ринг».

 

Комплекс «Ринг» складається з великого гіпермаркету та понад 100 магазинів навколо нього.

За словами власника торгового комплексу «Ринг» Георгія Кварацхелія, необхідність відкриття подібного майданчику, який би об’єднував виробників та підприємців, назрівала вже давно.

Відео дня

«Є дуже багато виробників, у яких немає можливості виставити себе, показати свою якість, можливості продавати, можливості заробити. Якщо подивитися, то це добре і для людей, і для виробників. Слово «ринг» саме підказує, що конкуренти будуть збивати ціни. Коли ціни знижуються – це реально добре для покупця. Від звичайного роздрібного магазину, який знаходиться в місті, в радіусі кілометра, п'ятисот метрів, різниця в ціні від 30% до 45%. Я думаю, що для покупців це буде цікаво, і ми побачимо всіх житомирян тут», - переконаний Георгій Кварацхелія.

На відкритті торгового комплексу «Ринг» для присутніх виступали зірки міжнародного рівня. На території комплексу функцірнував старовинний ринок з козаками, які варили куліш та пригощали гостей смаколиками. Для меншого покоління працювала дитяча зона з 5D, лабіринтами, аквагримом тощо.

У рамках заходу відбулося встановлення нового рекорду найдовшого шашлика в Україні. Його довжина склала 220,2 метра. Псля цього усі бажаючі мали змогу безкоштовно його скуштувати.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Олена Козачок

    Рекламують дуже гарно,а насправді продають зіпсовані продукти,переклеюють цінники на ковбасі,сирі і т.д.Будьте пильними,перевіряйте,що купуєте.

keyboard_arrow_up