У Житомирі відкрили 35-й в Україні офіс європейського зразка «Open Space» для реєстрації актів цивільного стану

У Житомирі відкрили 35-й в Україні офіс європейського зразка «Open Space» для реєстрації актів цивільного стану

8 липня у Житомирі на базі Житомирського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції урочисто відкрили третій в області і ювілейний, 35-й в Україні, офіс європейського зразка «Open Space».

Тут громадяни можуть у зручних умовах без тривалих очікувань отримати найбільш популярні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, - повідомляє Головне управління юстиції у Житомирській області.

Урочиста презентація нового центру відбулася за участю заступника Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергія Петухова.

«Це черговий крок назустріч нашим громадянам, адже юстиція  – відкрита для людей, – сказав заступник Міністра. – Ми активно працюємо в напрямку забезпечення кожному українцю доступу до сучасних та зручних сервісів, зокрема у сфері реєстрації актів цивільного стану. Запровадження «відкритого простору» з використанням електронної черги, оплати одразу на місці обраної послуги значно заощаджує час кожного, хто звертається до «Open Space», щоб зареєструвати народження дитини, подати документи для реєстрації шлюбу, внести зміни до актових записів цивільного стану чи отримати за лічені хвилини інші послуги».

Відео дня

Сергій Петухов особисто перевірив роботу системи нового офісу, а на прикладі отримання житомирянкою Іриною Згонніковою повторного свідоцтва про народження сина виявилося, що уся процедура зайняла всього три з половиною хвилини.

Учасники урочистого заходу в присутності журналістів оглянули приміщення нового офісу, де створені комфортні умови для відвідувачів: зручні місця для очікування як для дорослих, так і дітей. А поруч – автомат електронної черги.

Нагадаємо, на Житомирщині рік тому  офіс нового формату відкрили у Новограді-Волинському, а у лютому нинішнього року – в Коростені.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Натали Нестеренко

    Не пойму,почему такое важное здание размещено на заднем дворе.Это недопустимо.
    Почему никто не возмущён?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up