У Житомирі відбулася сесія обласної ради: що вирішили

У Житомирі відбулася сесія обласної ради: що вирішили

Сьогодні відбулася друга від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України сесія Житомирської обласної ради.
 

Про хід сесії і прийняті рішення розповіла пресслужба ОВА.

Незважаючи на вимушену перерву у ході сесії, через тривалу повітряну тривогу, яка призвела до трагедії у Вінниці, депутати обласної ради розглянули усі ключові питання порядку денного. Прийняті рішення, що спрямовані на підтримання життєдіяльності регіону, підвищення ефективності роботи комунальних підприємств Житомирщини.



Зокрема прийнято рішення про переформатування роботи низки медичних та культурних закладів на теренах області. Також затверджено низку кадрових призначень, зокрема деяких очільників обласних закладів. На сесії депутати проголосували за повернення місту Новоград-Волинський історичної назви Звягель, та відповідно зміни назви Новоград-Волинського району на Звягельський.

Війна вчергове вносить корективи у життя області, але ми працюємо над тим, щоб повернути Житомирщину до нормального життя та забезпечити її жителів усім необхідним. Усі ми робимо одну загальну справу – працюємо на благо нашої області та України і йдемо до нашої Перемоги!

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up