У Житомирі відбулась благодійна дитяча вистава «Крижане серце»

У Житомирі відбулась благодійна дитяча вистава «Крижане серце»

У пʼятницю, 12 січня, в приміщенні Міського палацу культури маленькі житомиряни насолоджувались переглядом благодійної дитячої вистави «Крижане серце» для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.

За словами  режисера-постановника театральної студії Аліни Зубової, вже стало доброю традицією щороку, на новорічно-різдвяні свята, збирати дітлахів на святкову благодійну виставу.

«Сьогодні ми поєднали дві чудові події – прем’єру нашої вистави і добру справу – продемонстрували новорічну виставу для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради. Ми вже 4 рік поспіль презентуємо на новорічні свята наші вистави. Це наша найскладніша вистава, адже вона складається з 5 хореографічних постановок. Аби відтворити вишукану сцену балу, ми задіяли артистів балету з Клубу танцювального спорту «Данс Лайф». Це була мрія моїх акторів — поставити саме «Крижане серце», ми проробили колосальну роботу.Усі дівчатка театральної студії мріяли бути головними героїнями, тому  в мене виникла ідея додати у виставу героїню крижана фея, і кожна з дівчаток її виконувала.  У майбутньому ми плануємо показати виставу «Крижане серце» ще й для діток спеціалізованої школи-інтернат», — розповіла режисер-постановник театральної студії Аліна Зубова.

 

Відео дня

 

Театральне дійство супроводжувалось яскравими костюмами, піснями та танцями. За сюжетом вистави, любов розтопила крижані серця, чим і врятувала героїв театралізованого дійства.

«Хочу зауважити, що сьогодні крижинки розтопилися в усіх серцях. Я впевнена, що коли наші дітки з такого раннього віку будуть вчитись робити добрі справи, тоді взагалі не буде людей з крижаними серцями, і в дорослому світі теж», — зауважила вчитель-дефектолог центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради Тетяна Рясновська.

 

 

Житомирянин Богдан прийшов на виставу разом зі своїм 3-річним сином Назарієм.

«Дуже гарна нагода поринути у казку, згадати дитинство. Нам з сином дуже сподобалось, дякуємо усім учасникам за новорічно-різдвяний настрій», — поділився враженнями житомирянин Богдан.

Наймолодші глядачі із захопленням спостерігали за діями акторів, котрі долали різні труднощі на шляху до перемоги. На завершення заходу діти отримали новорічні подарунки від партнерів святкового дійства.

 

 

Аліна Бойко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up