У Житомирі в ДТП загинув 35-річний поліцейський

У Житомирі в ДТП загинув 35-річний поліцейський

Чоловік виїхав на власному авто для виконання службового завдання. ДТП за участю тролейбуса сталося на Чуднівському мосту, постраждала одна з пасажирок тролейбуса.

Про трагедію повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Увечері 15 січня не стало 35-річного Ігоря Петровича Мороза, заступника начальника вiддiлу УІАП ГУНП в Житомирській області. Чоловік загинув під час виконання службових обов’язків у результаті ДТП. Поліцейські висловлюють співчуття родині та схиляють голови у скорботі за колегою, який пішов у вічність.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:40 на Чуднівському мосту в обласному центрі. У результаті зіткнення автомобіля з тролейбусом загинув водій легковика.

Відео дня

Попередньо, керманич автомобіля Volkswagen Polo, 35-річний житомирянин, рухаючись по вул. Чуднівській, на мосту виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося бокове зіткнення з тролейбусом.

У результаті ДТП водій легковика загинув на місці події. Також травми отримала одна з пасажирок тролейбуса, 47-річна жителька м. Житомира. Жінці було надано медичну допомогу без ушпиталення.

Встановлено, що за кермом автомобіля Volkswagen перебував працівник поліції, який виконував службове завдання. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває встановлення всіх причин та обставин ДТП. Про подію повідомлено територіальне управління Державного бюро розслідувань.

Ігор Мороз був відповідальним та принциповим працівником, доброю та порядною людиною, щирим та надійним другом.

За освітою військовий зв’язківець, після закінчення Житомирського військового інституту, більше 5 років віддав Збройним Силам України. Службу  в органах внутрішніх справ розпочав у 2014 році і був у різних підрозділах. З 2018, як  висококваліфікований фахівець, призначений заступником начальника відділу зв’язку та телекомунікацій (нині - вiддiл телефонних комунiкацiй, структурованих кабельних систем, відео, аудiосервiсiв та електронних засобів контролю управління iнформацiйно-аналiтичної пiдтримки ГУНП в Житомирській області).

15 січня капітан поліції Ігор Мороз виїхав на власному автомобілі Volkswagen Polo для виконання службового завдання і потрапив у ДТП у м. Житомирі. Від отриманих травм поліцейський загинув на місці події.

Керівництво Головного управління Національної поліції в Житомирській області та весь особовий склад висловлює співчуття родині загиблого та сумує за колегою та товаришем.поліція

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up