У Житомирі пройшов перший культурно-спортивний ярмарок. Фоторепортаж

У Житомирі пройшов перший культурно-спортивний ярмарок. Фоторепортаж
Обрати для своєї дитини спортивну секцію чи клуб, поспілкуватися з її майбутнім тренером та побачити успіхи дітей, які вже певний час вже там займаються, могли відвідувачі культурно-спортивної ярмарки, яка 29 серпня відбулася в Житомирському Гідропарку.

Діти демонстрували навички у різних видах єдиноборств, вміння танцювати, володіти м'ячем, користуватися туристичним і альпініським спорядженням та багато іншого. Хоча були і більш "жорсткі" показухи, як то розбивання дощок руками і ногами та біг по лежачих спортсменах.   

Втім, захід був цікавим не лише дорослим, а навіть маленьким дітям - найменших гостей ярмарку розважали декілька закладів дошкільного виховання і дитячих студій. Хоча малеча могла просто повалятися на килимі дівчат зі студії східного танцю чи погратися в наметах туристів.

Не зважаючи на ранковий дощ, спортивний ярмарок в Гідропарку зібрав чимало відвідувачів. А чисте повітря і природа навколо стало додатковим стимулом втекти сюди з міста від диму та смогу.

Відео дня

Організатори ж планують зробити подібний спортивний ярмарок щорічним. А житомиряни зможуть відвідати подібний захід вже менш ніж за два тижня - на День міста, 12 вересня, влада планує організувати ще один Спортивний ярмарок на майдані Корольова.

Previous Next

За матеріалами Спортивний Житомир

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up