У Житомирі пройде Всесвітній З’їзд Молоді

У Житомирі пройде Всесвітній З’їзд Молоді

Житомирян запрошують приєднатися до Всесвітнього З’їзду Молоді. Цей захід має об’єднати навколо себе свідому молодь, що прагне змінити свої життя і оточуючих на краще.

З 28 по 30 квітня 2017 року в Житомирі відбудеться Всесвітній З’їзд Молоді з подолання негативних явищ в світі – Світовий Рекорд Доброти. Основна мета акції – зібрати молодь з різних країн заради опрацювання спільних резолюцій та дій по подолання негативних явищ у світі та об’єднати зусилля влади та молоді світу задля подолання бідності.

Зібрані під час Рекорду Доброти кошти підуть на лікування діток з особливими потребами, в тому числі і дітей з онкологічними захворюваннями та дітьми хворими на ВІЛ. Частина суми буде спрямована на допомогу для багатодітних родин, будинків – інтернатів, родин, де виховуються діти з особливими потребами.

Світовий Рекорд Доброти в комунальних, навчальних закладах та управліннях розпочнеться о 10-й ранку, а вже з 18-ї години всі бажаючі підтримати дітей зможуть прийти у Гідропарк до дорослого пляжу. Там вони зможуть зареєструватись і зробити свій благодійний внесок. Кошти будуть розподілені між трьома організаціями: БО «Разом до Життя», БО «Український фонд благодійництва» та ДГО «Все робимо самі». Саме вони надаватимуть фінансову допомогу дітям з онкологічними потребами та дітям хворим на ВІЛ – інфекцію.

Відео дня

Голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський розповів, що у минулому році проводилась подібна благодійна акція "Рекорд Доброти", під час якої було зібрано 228 141 гривень. Саме тоді місто Житомир вибороло звання "найблагодійнішого міста України". Цьогоріч в Гідропарку будуть також встановлені скрині, де кожен житомирянин зможе зробити свій внесок. Такі ж скрині будуть стояти у підприємствах, які погодились брати участь у цьому заході.

До Житомира приїде багато молоді як із усієї України, так і представники Чехії, Польщі, Німеччини і Африки. Нині зареєстровано вже 700 учасників.

Одна із організаторів, голова БО «Разом до життя» Людмила Свобода закликає житомирян прийти і підтримати даний захід. Бо, можливо, саме ваш благодійний внесок може допомогти багатьом дітям почати нове здорове життя.

В рамках відкритття заходу в Гідропарку буде надана допомога 150 багатодітним родинам (продуктові набори) та 100 дітям з особливими потребами (одна з аптек міста надасть їм аптечки з ліками).

Протягом трьох днів акції на учасників та мешканців міста чекає концертна програма. Виступлять відомі зірки: оперна діва України Олена Гребенюк, гурт «Без меж», Лена Дарк та різноманітні гурти. Токож відбудеться концерт християнської музики.

На закритті з’їзду для усіх присутніх виступлять: співак Петро Чорний, переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук. До того ж, щовечора на молодь чекають дискотеки під відкритим небом.

Організаторами заходу: Житомирська міська рада, департамент молоді та спорту Житомирської ОДА, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», БО «Разом до життя», клуб благодійників «Ангели добрих справ».

Тренінги для молоді проводитимуть як знамениті, так і починаючі тренери: про подолання корупції молоді розкаже Голова комітету з протидії корупції Верховної Ради України – Єгор Соболев, учасники АТО розкажуть, як долати тероризм і збройні конфлікти, тренер Яніна Нємая проведе ряд занять з публічних виступів та інші.

Вже після 30 квітня, коли буде отримано повний пакет реєстрації , організатори заходу відправлять всі відскановані фото та документи у Книгу рекордів Гіннеса для отримання свідоцтва про те, що Житомир є найблагодійнішим містом у світі. Минулого року, за підрахунками організаторів, участь в заході взяли 27 465 осіб, активними учасниками «Рекорду доброти» стали місцеві школярі та студенти, молодь, громадські активісти, волонтери, колективи підприємств та установ.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up