У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори

У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори

До загальноміського прибирання долучилися комунальники міста, - повідомили у міьскраді.

Працівниками КП «Зеленбуд» було очищено газони від опалого листя, гілля та сміття на Замковій горі, вулиці Северина Наливайка (на території Братської могили), на майдані Путятинському та зелені зони на проспектах Незалежності та Миру.

«Маємо підтримувати стан наших зелених насаджень та дбати про чистоту нашого міста. Тому, окрім прибирання, працівниками нашого підприємства було підживлено багаторічні рослини; виконано формування та обрізку кущів і дерев хвойних та листяних порід; обрізано кущі троянд у квітниках, висаджено 385 дерев та кущів», - розповідає Олександр Валокіта, директор комунального підприємства «Зеленбуд».

Командою комунального підприємства «Експлуатація штучних споруд» було прибрано шляхопроводи, мости та підходи до них, проведено ремонт, очищення та фарбування бордюрного каменю підвісного мосту в парку.

Відео дня

Силами комунальних підприємств було прибрано території котелень та прилеглі до них території загальною площею 5300 м2.

Також було упорядковано території Смолянського, Корбутівського, Вільського, Смоківського, Польського цвинтарів.

КП «Міськсвітло» провели благоустрій берега річки Тетерів прилеглого до підприємства (вирубка кущів та обрізування гілок); очищення та фарбування опор мереж зовнішнього освітлення та світлофорних труб-стійок на перехрестях вулиць

Начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун зазначає, що загалом до загальноміської толоки долучилося 288 працівників комунальних установ міста та було задіяно більше 20 одиниць спецтехніки.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up