У Житомирі презентували «божевільний» атракціон «Посадка на астероїд»

У Житомирі презентували «божевільний» атракціон «Посадка на астероїд»

На вулиці Михайлівській 16 березня продемонстрували спеціальний атракціон «Посадка на астероїд», що здатний передати відчуття, які людина отримує у випадку зіткнення на швидкості приблизно 15 кілометрів на годину.

 

Організатори створення «божевільної» розваги -громадська організація «Дивовижні». Презентувала атракціон керівник організації Марія Насєдкіна: «Ми приїхали в Житомир для того, щоб презентувати таку соціальну гру як "UCRAZYANS". Атракціон - це лише частина того, що чекає житомирян в суботу 18 березня. Кожна людина може спробувати, як це зі швидкістю приблизно 15 кілометрів на годину, відчути невеличке зіткнення. Творцем даної розваги є Костянтин Скіпор , головний директор автоакадемії водійської майстерності».

На презентації також був присутній заступник міського голови Дмитро Ткачук. Він також спробував незвичайну розвагу та зазначив, що у нього був уже гіркий досвід зіткнень. І тому житомирянам буде корисно спробувати цю розвагу для того, щоб відчути наслідки автомобільних аварій.

Особливо дана розвага сподобалася школярам та, як зазначили творці атракціону, дітям можна спробувати свої сили лише при зрості 140 см.

Відео дня

Також організатори зазначили, що 18 березня під час проведення соціальної гри "UCRAZYANS" буде залучено чимало спікерів із Житомира та Києва. Вони будуть ділитися з усіма бажаючими з приводу основних проблем, наприклад, що таке реформи та навіщо вони потрібні?

Жанна Беркута

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up