У Житомирі правоохоронці провели рейд і викрили іноземців-порушників

У Житомирі правоохоронці провели рейд і викрили іноземців-порушників

В області тривають заходи поліції, міграційної, прикордонної служби та інших правоохоронних структур по виявленню осіб, які незаконно або з порушеннями законодавства перебувають в Україні.

Під час спільних рейдів правоохоронці перевіряють гуртожитки, готелі та хостели, авто- та залізничні вокзали, ринки та інші місця скупчення людей, інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Днями під час профілактичних відпрацювань поліцейські підрозділу міграційної поліції ГУНП в області та працівники УДМС виявили в обласному центрі двох іноземців-порушників українського законодавства. У ході перевірки з’ясувалось, що 45-річний громадянин Грузії та 43-річна громадянка Нігерії не мають законних підстав для перебування в Україні. На території нашої країни вони мешкали з 2017 року. Відтак строки перебування  перевищені і підстав для подальшого знаходження тут у них немає.

За поданням поліцейських відносно обох було складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні)  КУпАП. Нині прийнято рішення про примусове повернення правопорушників у країни походження.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up