У Житомирі попрощалися з 27-річним військовим розвідником Річардом Шапіренком

У Житомирі попрощалися з 27-річним військовим розвідником Річардом Шапіренком

11 листопада у Житомирському костелі святого Йоана з Дуклі попрощалися з військовим розвідником Річардом Шапіренком. Двадцятисемирічний військовий зазнав смертельного поранення, виконуючи бойове завдання на східному кордоні України.

Про втрату в Житомирській громаді розповідає  Суспільне Житомир.

Річард Шапіренко – випускник 36-ї школи, у мирному житті мав робітничу спеціальність. В родині Річарда – п'ятеро дітей. Тітка загиблого розповідає, що її племінник із початком російської агресії, з перших днів війни став на захист України.

"Він був дуже добрим хлопцем, – розповідає тітка загиблого Валентина Кур'ята. – У них родина дуже хороша. Це мої родичі, мій племінник. Він нікого в житті не образив, ніколи у житті. У Тоні всі спокійні діти: хлопчик старший, двоє дівчат, Річард був із своєю сестрою із двійнят. Сім'я дуже прекрасна".

Відео дня

 

"Загинув Річард Павлович на Луганщині під час виконання чергового бойового завдання, – каже фахівець міського центру соціальних служб Олександр Синиця. – За свою звитягу та вірність Батьківщині Річард був представлений до державних нагород. Пам'ять про героя залишиться у наших серцях. Герої не вмирають".

Поховали воїна на Смолянському військовому кладовищі.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up