У Житомирі перейменують вулиці: Пушкінську, Льва Толстого, Гагаріна, Лермонтовську, Чехова

У Житомирі перейменують вулиці: Пушкінську, Льва Толстого, Гагаріна, Лермонтовську, Чехова

Як повідомили в міській раді, аби обрати варіанти нових назв — проводитиметься громадське обговорення. Тож кожен бажаючий може взяти участь в обговоренні.

Воно відбудеться у формі електронної консультації.

Створено 6 опитувальників із варіантами НОВИХ назв до кожної з вулиць!

Після входу в опитувальник — потрібно зареєструватись.

Відео дня

Пропозиції і зауваження приймає департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (м. Житомир, вулиця Покровська, 6, телефон: (0412) 47-07-10 електронна пошта: [email protected]).

Вони подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси учасника громадського обговорення, яка їх подає протягом 2-х місяців з дати оприлюднення цього інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження на зазначені вище адреси і термін.

Письмові пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення, пропозиції, які надсилаються електронною поштою, мають містити позначку «Громадські обговорення з приводу перейменування топонімічних об’єктів у місті Житомирі».

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Отримати консультацію з питання, що винесено на громадське обговорення можна в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради. (м. Житомир, вул. Покровська, 6, телефон: (0412) 47-27-86, електронна пошта: [email protected]).

Строк проведення громадського обговорення — не менш як два місяці з дня оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному сайті Житомирської міської ради http://zt-rada.gov.ua/

Упродовж двох тижнів після закінчення строку подання пропозицій та зауважень готуватимуть звіт про результати.

Його буде оприлюднено на офіційному сайті Житомирської міської ради у розділі «Громадські обговорення, слухання, місцеві ініціативи»

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (32)
  • Татьяна Хоцких

    Ты как всегда ,с юмором
  • Татьяна Хоцких

    👍
  • денис колодинский

    Більше проблем не блядб в місті
  • Володимир Островський

    Проспект Незалежності хай змінять на Газова камера upg

keyboard_arrow_up