У Житомирі обговорили можливості співпраці з Агентством відновлення та розвитку інфраструктури України

У Житомирі обговорили можливості співпраці з Агентством відновлення та розвитку інфраструктури України

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко напередодні мав зустріч з очільником Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафою Наємом.

Сторони обговорили можливості співпраці з цією державною установою у процесі відновлення інфраструктури Житомирщини, що постраждала від ракетно-бомбових ударів російського агресора, - повідомила пресслужба ОВА. 

Наразі розглядається понад 100 об'єктів, які потребують капітального ремонту або відбудови. Це багатоквартирні будинки, заклади соціальної сфери, комунальна інфраструктура.

Головною умовою прискорення початку відновлювальних робіт зараз є наявність проєктно-кошторисної документації по кожному об'єкту. Це дозволить максимально ефективно залучати кошти на його реалізацію з різних джерел - від держави, благодійників чи міжнародних донорів.

Відео дня

Саме на цьому зараз сконцентровані зусилля Житомирської обласної військової адміністрації.

У підсумку зустрічі визначили частину проєктів, які мають найбільший ступінь готовності до реалізації, подальші кроки з розв'язання деяких проблемних питань, що можуть завадити їх реалізації та домовились активізувати пошук фінансування на державному та міжнародному рівнях.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Yuri Vashchuk

    потирають рученята
  • Валерий Снигуровский

    Вже вибили ворога, отримали КАПІТУЛЯЦІЮ, ВІД ворога, ОПРЕДІЛИЛИ ПРІОРІТЕТИ, Є НЕОБХІДНА КІЛЬКІСТЬ КОШТІВ...
    ШОУ ШАПІТО ТА НЕАДЕКВАТІВ, УГОМОНІТЬСЯ. ДО ВОРОЖОГО КОРДОНУ 170 КМ... ЦЕ 15 ШВИЛИН ЛЬОТУ ШТУРМОВИКА,, АБО 5 ГОДИН ХОДУ ВОРОЖОЇ БРОНЕТАНКОВОЇ КОЛОНИ.. ЗА ОДИН ДЕНЬ, ЗДАТНІ ЗРОБИТИ З МІСТА-ПУСТКУ.. ЩО ВИ ТАМ ФАНТАЗУЄТЕ, ГОТУЙТЕСЬ ДО ВІЙСЬКА ТА ФАХОВОЇ ОБОРОНИ..МАРАФОН ДОБИВ ОСТАННЮ загогулину, ВІД ПАНАМКИ..

keyboard_arrow_up