У Житомирі о 9.00 хвилиною мовчання у магазинах і транспорті вшановуватимуть памʼять загиблих Захисників

У Житомирі о 9.00 хвилиною мовчання у магазинах і  транспорті вшановуватимуть памʼять загиблих Захисників

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

Виконком міськради вирішив зупиняти весь громадський транспорт у Житомирі щодня о 9:00. Також виконком звернувся до всіх закладів харчування, магазинів, розважальних закладів міста з проханням також о 9:00 запровадити хвилину мовчання та ввімкнути Гімн України.

"Хвилина шани тим, хто віддав життя за Україну, за відносний спокій у Житомирі. Хвилина, аби зупинитись і вшанувати памʼять Захисників — це найменше, що може зробити кожен.

Зустрічався з матерями, дружинами, рідними Героїв, які повернулись на щиті. Проговорили багато. Погоджуюсь: місто «спить». О 9 ранку загальнонаціональна хвилина мовчання. Проте, мало хто зупиняється", - написав мер.

Відео дня

Міський голова закликав кожного доєднатись, всі працюють, всі йдуть, їдуть, всі кудись поспішають… Але не забуваймо якою ціною… Тому зупиніться. На хвилину. Вшануйте.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Людмила Котырло

    Не крадіть- це головне що ви можете зробити щоб мали забезпечення від  європейців хлопці у ЗСУ, мертвим- все це не треба!!!

    Галина Чижова reply Людмила Котырло

    Людмила Котырло Дуже правільно ! Нехай не крадуть 😡 ! Особливо це стосується нашого  голови ! Який вже давно має бізнес в Італії . Сама особисто не раз бачила його в робочий час в Аєрепорту Мілана - «Мальпенза». Коли провідувала своїх дітей . А зі слів журналістів-  інсайдерів , то ще за час війни придбав хатинку і в Швейцарії. Але цю інформацію потрібно ще перевіряти …🤔))
  • Люба Андрейчук

    По районам кожен день о 9.00 годині ранку,звучить гімн
  • Галина Дубініна

    Потрібно,щоби Гімн України,лунав з гучномовців,по можливості щоб включали деякі заклади по можливості,люди мають привикнути

    Форест Гамп reply Галина Дубініна

    Галина Дубініна 100% підтримую

keyboard_arrow_up