У Житомирі можна безкоштовно навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров’я

У Житомирі можна безкоштовно навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров’я

У суботу, 25 березня, мешканців Житомира запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» на Європейській площі, під час якої всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити свій стан здоров’я. 

На вулиці Михайлівській (біля театру ляльок) працюватиме медична зона, де учасники зможуть виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла, проконсультуватися з сімейним лікарем. Також буде можливість зробити тест на ВІЛ та гепатит C та вакцинуватися проти COVID-19. 

Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити з 13:00 до 17:00 на пішохідній зоні Михайлівської вулиці за спеціальним маршрутом. Для того, аби взяти участь у прогулянці, потрібно зареєструватися за  посиланнямм https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehkUm-ipdZ1SXwB1-tpyfCY2m5H_2TBQ9wO6pJ-mnaAHGGPw/viewform

Зареєстровані учасники отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок по завершенню прогулянки. 

Відео дня

На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.

Захід ініціюється Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19.



 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up