У Житомирі ліквідували два комунальні підприємства

У Житомирі ліквідували два комунальні підприємства

На сесії Житомирської міської ради були винесені питання щодо змін та доповнень у сфері охорони здоров’я.

З метою реалізації в місті державної політики у сфері медицини було прийнято рішення покращити Цільову програму розвитку охорони здоров’я Житомирської територіальної громади на 2021-2023 роки. Програма націлена на підвищення якості та доступності надання медичних послуг для мешканців громади.

У межах питань, що стосуються сфери здоров’я, було вирішено ліквідувати комунальне підприємство «Профілактика», що надавало платні медичні послуги. Нагадаємо, даний проєкт рішення було оприлюднено на сайті міськради ще 15 червня 2021 року.

Ще одне підприємство, яке було ліквідовано рішенням сесії міськради від 23 вересня 2021 року, – КП «Здоров’я». Підрозділ займався видачою медичних довідок щодо придатності керування транспортом, отримання дозволу на об’єкти дозвільної системи, а також наданням платних послуг у сфері медичної практики. Даний проєкт рішення було опубліковано на офіційному сайті 17 серпня поточного року.

Відео дня

На сесії було зазначено, що КП «Фармація» Житомирської міської ради зазнає змін у статуті, що стосуються покращення доступності медичних послуг для населення. На сьогодні підприємство займається вдосконаленням лікарського забезпечення, установ охорони здоров’я та інших закладів, а також розвитком та поліпшенням комунальної аптечної служби міста Житомира.

Юлія Мельничук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up