У вихідні рятувальники діставали потопельника та зрізали повалені дерева

У вихідні рятувальники діставали потопельника та зрізали повалені дерева

У суботу  в смт Іршанськ Коростенського району втопився чоловік, що відпочивав в компанії

Про це рятувальників сповістила компанія товаришів, яка перебувала біля води, - повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Як вдалося з’ясувати зі слів очевидців, група людей відпочивала поблизу місцевого ставка. Товариші веселилися, їли та купалися. Через деякий час один з відпочиваючих захотів освіжитися у воді, адже відчув себе на березі недобре. Чоловік 1987 року народження пішов у воду сам. Пізніше товариші запанікували, що його довго немає. У ставку чоловіка вже також видно не було.

В решті-решт, тіло зниклого чоловіка вже вилучили водолази Коростенської міської комунальної рятувальної служби на воді.

Відео дня

Крім того, упродовж минулої доби областю пронеслася негода. Сильні пориви вітру повалили дерева. Зокрема, у м. Коростишів дерева попадали на проїжджу частину, частково перекривши рух автотранспорту. У смт Червоне Бердичівського району аварійне дерево перекрило ще один автошлях. В м. Радомишль гілля та стовбури спричинили перепони для людей поблизу мосту. Рятувальники порізали бензопилами усі утворені перешкоди та прибрали залишені рештки на узбіччя. Постраждалих внаслідок негоди немає.  

   PSX_20210718_113728.jpg

PSX_20210718_113755.jpgPSX_20210718_113814.jpg

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up