У снігові замети потрапили 4 рейсові автобуси і 4 автомобілі швидкої допомоги

У снігові замети потрапили 4 рейсові автобуси і 4 автомобілі швидкої допомоги

Через складну погоду упродовж минулої доби рятувальники Житомирщини 7 разів виїжджали для вивільнення транспортних засобів зі снігових заметів, - повідомили в ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Бійці ДСНС відбуксирували 12 автомобілів, що опинилися у “сніжних пастках”. Серед них нараховувалося 3 вантажівки, 1 легковик, 4 рейсові автобуси та 4 автомобілі швидкої допомоги. У вивільнених транспортних засобах загалом перебувало 35 людей. Подібна допомога надавалася на території усієї Житомирської області.

Зокрема, один з наймасовіших випадків буксирування транспортних засобів виник поблизу с. Грушки Хорошівської громади Житомирського району. Хорошівські рятувальники виїхали для вивільнення рейсового автобуса, що потрапив у сніговий перемет. Окрім водія в салоні автобуса перебувало 4 пасажира. Дорогою виїзду бійці ДСНС ще й надали допомогу на засніженій дорозі швидкій, яка їхала на виклик. Однак, повертаючись в частину, рятувальникам знову довелося вивільнити ту ж саму швидку, адже водій спеціальної автівки повторно потрапив у сніговий замет. Тією ж дорогою рятувальники також витягнули один легковий автомобіль, водій якого вже зневірився, що вибереться з пастки. 

Крім того, упродовж минулої доби рятувальники тричі виїжджали для відкачки ґрунтових вод. Внаслідок негоди підтопило три приватні домогосподарства в с. Сімаківка Звягельського району, а також містах Олевськ і Коростень. Бійці ДСНС відкачали з ділянок 485 куб. м води. 

Відео дня

У зв'язку з погіршенням погодних умов, рятувальники Житомирщини закликають населення утриматися від зайвих поїздок. Водіям же, які у ці дні активно продовжують рух автошляхами області, радимо ретельно перевіряти справність своїх транспортних засобів та якість гуми на колесах. У разі виникнення нестандартної ситуації спричиненої негодою, одразу телефонувати за номером 101! 

 

1-img-bbd5279e935ca6070ad205d02dd14b04-v.jpg

1-img-bd895aabe94186680b15e598a0491a3a-v.jpg

1-photo-2023-03-29-21-49-11.jpg

1-photo-2023-03-29-21-49-12.jpg

facebook sharing button

twitter sharing button

telegram sharing button

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up