У Романівському будинку культури пройшов  молодіжний форум

У Романівському будинку культури пройшов  молодіжний форум

Головною метою форуму, який відбувся 23 липня, стало створення своєрідної платформи для обговорення та вироблення механізму подолання проблем, з якими зустрічаються молоді люди.

У підсумку зустрічі найактивніші учасники стали членами ініціативної групи з формування складу молодіжної ради при Романівській селищній раді, яка покликана забезпечити участь молоді у формуванні та реалізації в громаді державної політики у молодіжній сфері.

У форумі взяли участь учні навчальних закладів Романівщини, члени громадських спілок, молоді ініціативні люди, старости, керівники структурних підрозділів Романівської селищної ради та представники  місцевих ЗМІ. 

Відео дня

Спікером на заході виступила начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Романівської селищної ради Тетяна Кучинська.

Привітали роботу форуму Романівський селищний голова Володимир Савченко та секретар Ромнівської ради Юрій Чумаченко, які висловили сподівання на плідну співпрацю молоді з владою. Юрій Чумаченко запросив молодь до сесійної зали на засідання сесії: «Мої двері як секретаря селищної ради завжди відчинені для ініціативної, ідейної, активної молоді. Ми знайдемо кошти для втілення та реалізації ваших ідей. А для початку я запрошую вас прийти на засідання сесії нашої громади, я  впевнений, ви для себе почерпнете багато нового та цікавого про роботу найвищого місцевого органу».

Перед присутніми виступали:

Підсумувала роботу форуму Тетяна Кучинська, яка визначила пріоритети і висловила надію на розуміння, підтримку та активну співпрацю усіх зацікавлених сторін, а також анонсувала проведення патріотичної акції до Дня незалежності України «Під єдиним прапором – єдиною громадою», яка стартуватиме з дня оголошення  та завершиться у день 30-ї річниці незалежності.

Акція передбачає пронесення великого стягу України усіма старостинськими округами Романівської ОТГ із залученням місцевих жителів.

 Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up