У пологових будинках відновлять видачу пакунків малюка

У пологових будинках відновлять видачу пакунків малюка

Для житомирських матусь і татусів хороша новина – найближчим часом знову будуть видавати бебі-бокси. 

Як повідомили в офіційному представництві «Пакунка маляти», вже на цьому тижні пологові будинки та центри соціального захисту населення почнуть отримувати бебі-бокси. 

Нагадаємо, що навесні цього року пакунки малюка закінчилися, а нові не завозили через невчасно проведений тендер. Нарешті довготривалі тендерні процедури із закупівлі закінчені. Мінсоцполітики оголосило переможця, а перші пакунки вже готові до відправки. 

«Логістичний центр під зав’язку заповнений та готовий до відвантаження перших подарунків для новонароджених. Укладений договір із виробником пакунків малюка дозволяє закупити 53 000 бебі-боксів із загальною економією 63 млн грн для держави», – зазначають в офіційному представництві «Пакунка маляти». 

Відео дня

Укладена тендерна рамкова угода із постачальником боксів є дійсною до кінця 2021 року. На початку 2022 року Міністерство соціальної політики має провести новий тендер. 

Сподіваємося, що у Мінсоцполітики врахують попередні помилки і проведуть вчасно усі необхідні закупівлі, а новоспечені батьки зможуть отримувати бебі-бокси на постійній основі. 

Анна Сергієнко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up