У поліції Житомирщини презентували мобільний додаток «MyPol»

У поліції Житомирщини презентували мобільний додаток «MyPol»

З 11 жовтня на території Житомирщини запрацював безкоштовний мобільний додаток «MyPol» (Моя поліція), завантажити який можна з платформ Play Market та App Store.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомрської області.
Його переваги – це швидкий та зручний виклик поліції, а також можливість отримувати актуальні сповіщення про ситуацію в регіоні.
Презентували інновацію начальник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко та керівник проекту Дмитро Подворчанський на брифінгу.
- Щиро радий, що Житомирщина у числі перших приєднується до корисної соціальної ініціативи, наш регіон став п’ятим у державі, де вона впроваджується - сказав очільник поліції. – Це ще один наш крок партнерства та ефективної взаємодії правоохоронців і громади.
Більш детально з роботою мобільного додатку присутніх познайомив Дмитро Подворчанський, який розповів про його особливості та можливості. Серед таких, зокрема, виклик «SOS» - для випадків реальної загрози життю чи здоров’ю. Для інших ситуацій, наприклад зникнення людини, передбачено терміновий виклик за допомогою інших позначок. У будь-якому разі поліцейські отримують інформацію про місце розташування абонента та відомості про нього, внесені під час реєстрації додатку на смартфоні.
Окрім того, користувачі мають можливість оцінювати роботу поліцейських за номером жетону, знаходити найближчі відділення поліції та медичної допомоги,   отримувати актуальні новини поліції.
Дмитро Подворчанський повідомив, що уже близько 60 тисяч людей завантажили цей додаток з інформаційних платформ і їх побажання та поради щодо удосконалення функцій враховуються розробниками, які працюють над цим. Навів керівник проекту і  приклади ефективного використання «MyPol» у критичних ситуаціях у регіонах, де він уже працює.
У випадку відсутності інтернету, додаток може відправити повідомлення про правопорушення за допомогою смс, поліція бачить виклик, як звичайне повідомлення, але з геолокацією абонента.

Нагадаємо, що додаток My Pol (попередня назва «Моя Поліція») був створений влітку 2016 року. Сервіс розробили фахівці Noosphere Engineering School — одного з соціальних проектів НГО «Асоціація Ноосфера» Максима Полякова. Завдяки My Pol швидкість реагування поліції на екстрені виклики користувачів застосунку зросла на 40%.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up