У погашення святкової марки до Дня захисту дітей в Житомирі взяли участь діти з Будинку сімейного типу родини Клімачових

У погашення святкової марки до Дня захисту дітей в Житомирі взяли участь діти з Будинку сімейного типу родини Клімачових

Сьогодні, у Міжнародний День захисту дітей «Укрпошта» ввела в обіг нову марку воєнного часу.

Її особливість полягає в тому, що авторами зображень на марках є маленькі українці, які у такий спосіб показали світу своє бачення України майбутнього.

Загалом на конкурс ескізів подали свої роботи 350 дітей з різних куточків нашої країни. З усіх малюнків вибрали 5 найкращих, які й стали новими марками.

Участь в урочистому погашенні марки на майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації взяли діти з Будинку сімейного типу родини Бориса ти Світлани Клімачових. Власноруч вони поставили на перших конвертах штемпель спецпогашення й отримали їх та солодкі подарунки на згадку про цей день.

Відео дня

Цей випуск марок є благодійним. Тож всі виручені кошти підуть на підтримку та допомогу благодійним центрам і організаціям «Місто Добра» та БФ «Чарівники», які займаються та опікуються жінками з дітьми, що постраждали внаслідок російської агресії, а також дітьми-сиротами, які знаходяться в дитячих будинках та лікарнях.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up